Планина и Йога на хижа Плевен

📅 На 24-25 април ще сме на х.Плевен.
Хижата разполага с много готина библиотека – чудесно място за йога. Край нас ще има и подходящи полянки, но все си мислим, че ще ни е студено за тях. х.Плевен се намира се на 1504м. надморска височина и е една от отправните точки за изкачване на първенеца в Балкана -вр. Ботев. За него няма да имаме време, а и в този сезон ще ни е необходима по-сериозна екипировка. Ние ще се съсредоточим над йогата и забавленията.🏞 Преходът до хижата е около 2 часа, като ще тръгнем от паркинга, който се намира непосредствено под пътеката – началото на въжената линия. Местонахождението му е над кв. Видима в Априлци.

Там всеки може да остави автомобила, с който е пътувал, като от известно време паркингът е платен и има охрана.🚎 Тук е мястото да се спомене, че достигането до постъпите към хижата става с личен транспорт или на принципа самоорганизирано “Споделено пътуване”.
🏃 По пътеките с нас ще е сертифициран планински водач. Преходите не са сложни, но присъствието на професионалист е полезно.📅 

Ден 1 (24.04)
Ще тръгнем от паркинга в 10:00ч.
След като стигнем до хижата ще си хапнем и ще си починем.
В 16ч. ще правим йога.
След практиката ще се отдадем на времето в планината и забавления.

Ден 2 (25.04)
Сутрешна практика в 8:00ч.
Закуска и свободно време за наслада на преживяването в планината.
Ще направим и разходка в района. Хижата се намира в един от най-живописните райони на Балкана и има гледки, които си заслужава да се видят ( ако времето не позволява разходка, ще я заместим с още йога).
В ранния следобед след разходката ще се отправим към паркинга, който сме използвали за изходен пункт.

📍 Цена за участие в изживяването – 70лв.
Включва:
Участие в цялото изживяване:
🧎 Йога практики
🏃 Лицензиран планински водач
🌳 Принос към засаждане на дърво
📌 В посочената цена не се включва:
🚜 Транспорт 🏕 Нощувка – цената ѝ в хижата е в размер на 20лв., които всеки ще заплати на място
🍇 Разходи от личен характер като храна, напитки ( хижата разполага с добре снабдени кухня и бар ) и други
🧘‍♀️ Целта на изживяването е да съчетаем йога и планина в едно, да се отпуснем и презаредим, да обменяме идеи и да се забавляваме.☎️ Aко желаеш да се включиш в изживяването се свържи с нас на следния адрес – team@otvudvurha.com 

Back to Top