СЪБИТИЯ

хижа Скакавица- юли 2022

Лятото ще отбележим с прохладни разходки  в Рила, разтоварваща йога сред природата и блаженство изтъкано от красиви гледки. На 30-31 юли ще бъдем  Отвъд Върха на хижа Скакавица. 

хижа Амбарица - май 2022

Второто събитие на Отвъд Върха за 2022г. ще бъде на х.Амбарица. Традиционно там отбелязваме рождения ден на начинанието – с много красиви гледки, йога и свежи емоции. Датите са 21-22 май.  
Повече подробности можеш да получиш от бутончето долу.

хижа Плевен - април 2022

Тази година зимата сякаш се задържа повече от обичайното, затова посрещаме пролетта с голямо вълнение. На 16-17 април ще бъдем отново Отвъд Върха, този път на хижа Плевен. 

хижа Амбарица - месец септември

За втори път тази година ще сме Отвъд Върха на х.Амбарица. Едно любимо място с вълшебна атмосфера 🙂 .
Датите са 4-5-6 септември – точно така, цели 3 дена щастие и жив живот! 
Повече подробности можеш да получиш от бутончето долу.

хижа скакавица -месец юли

На 24-25 юли ще бъдем в района на х.Скакавица.
Тя е една от най-старите в България и се намира на великолепно място. Гледките в района са многобройни, а водопадът, който се намира на около 30 минути от хижата, спира дъха.

хижа чавдар - месец юни

Гъстите гори около хижа Чавдар ще ни заредят с много енергия, за да посрещнем официално настъпващото лято :). Датите са 19-20 юни, а за повече подробности виж детайли за събитието.

хижа Амбарица -месец май

На 22-23-24 май ще сме на хижа Амбарица.
Заедно ще отбележим рождения ден на Отвъд Върха. Хижа Амбарица разполага със зала с уникална гледка – перфектно място за йога.  Гледките от нея са неповторими и са сред любимите ни в Балкана.

хижа плевен - месец април

На 24-25 април ще сме на х.Плевен.

Хижа Плевен е сред любимите ни високопланински дестинации – гледката е поразяваща, хижата е просторна и разполага с много готина библиотека – чудесно място за йога.  Ако сред вас има музикални могат и да се порадват/да ни порадват с изпълнение на  рояла : )

Back to Top